zafo law skat erhverv

Skat

Hvis du vil etablere et datterselskab i Spanien skal dit danske selskab udpege en skatterepræsentant, der er bosiddende i Spanien. Du skal også sørge for, at indberette til de spanske skattemyndigheder digitalt. Zafo Law kan hjælpe dig og din virksomhed med begge dele.

Danske selskaber med datterselskab i Spanien skal angive én skatterepræsentant, som er bosiddende i Spanien. Du kan udpege en skatterepræsentant efter eget valg. Herefter kan de spanske skattemyndigheder, med bindende virkning for selskabet, nøjes med at henvende sig til skatterepræsentanten i forbindelse med fremsendelse af påkrav, underretninger mv.

Derudover skal alle månedlige, kvartalsvise og årlige indberetninger af selskabsskat til de spanske skattemyndigheder foregå digitalt.

Zafo Law kan hjælpe dig med begge dele. Du kan udpege Zafo Law som din spanske skatterepræsentant for dit datterselskab i Spanien, og vi kan forestå den nødvendige indberetning på vegne af dit spanske selskab.

Zafo Law er angivet som spansk skatterepræsentant for flere danske moderselskaber såvel som for deres spanske datterselskaber. Dermed opfylder begge selskaber de nødvendige krav fra de spanske skattemyndigheders side.

Skat erhverv

  • Kvartalsvise skatter
  • Moms
  • Månedlige skatter
  • Påkrav fra spansk Skat
  • Skatterepræsentant
  • Årlige skatter

Siden etableringen af Zafo Law i 2004 har kontoret opnået ekstraordinær erfaring med rådgivning af danske klienter om spanske retsforhold. Langt de fleste sager, som Zafo Law behandler, indeholder et internationalt element, der involverer Danmark.

Vicente Sebastián Ruiz
Managing Partner og Abogado (spansk advokat)

Vi rådgiver på dit sprog

Vi ved, at det spanske sprog kan opfattes som en barriere for dig. Derfor tilbyder vi rådgivning på både dansk, svensk, engelsk eller spansk så du kan føle dig tryg i din kommunikation med os.

Blue Power Partners
Adevinta
lca consultants

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale med udgangspunkt i dit behov.

Ring nu Skriv til os