Privat

Zafo Law har mere end 15 års erfaring med at hjælpe danskere med at købe, sælge eller arve fast ejendom i Spanien. Det samme gør sig gældende i forhold til oprettelse af spansk testamente og spanske skatteforhold. Vi rådgiver private om tre væsentlige forhold, så vores spørgsmål er: Skal vi hjælpe dig med Fast ejendom, Arv & testamente eller Skat i Spanien? 

Vi rådgiver på dit sprog

Vi ved, at det spanske sprog kan opfattes som en barriere for dig. Derfor tilbyder vi rådgivning på både dansk, svensk, engelsk eller spansk så du kan føle dig tryg i din kommunikation med os.

Spansk skatterepræsentant

Zafo Law anbefaler alle danskere, som ejer fast ejendom i Spanien, at angive en kyndig spansk skatterepræsentant overfor de spanske skattemyndigheder. Undgå i den forbindelse at angive en uautoriseret rådgiver.

Som spansk advokat for danske klienter i Spanien har jeg stor gavn af både min danske og spanske uddannelse.

Lars Hovmand Mikkelsen
Abogado (spansk advokat) og Cand.jur

uautoriserede rådgivere

Uautoriserede rådgivere

I Spanien støder man desværre på en lang række uautoriserede rådgivere, der ulovligt tilbyder juridisk bistand. Brug kun en uafhængig og autoriseret spansk advokat til at undersøge og rådgive om en fast ejendoms juridiske situation, købsaftale, skat, notarmøde mv.

Læs mere

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale med udgangspunkt i dit behov.

Ring nu Skriv til os