Specialer

Zafo Law har oprettet en særskilt afdeling, hvor vi sætter fokus på sagsområder, der alle er unikke som følge af den specialiceringsgrad og særlige erfaring, som medarbejderne hos Zafo Law besidder indenfor disse områder. Udover vores indgående kendskab til danske problemstillinger i Spanien drejer det sig om Sportsret (fodbold og håndbold), Transport & Søret samt Pant i Fast ejendom (bank og realkredit).

Bringer Spanien tættere på Danmark

Friend of Scandinavia

Zafo Law er et spansk advokatkontor orienteret mod danske klienter. Det moderne samfunds advokatkontor, hvor sprog og landegrænser anses som en mulighed fremfor begrænsning. Vores internationale tilgang gør os i stand til at løse vores klienters behov og er dermed hele vores livsnerve.

Vi adskiller os især ved, at vi har specialiseret os i vores klienter og ikke på bestemte retsområder. Dette er sket som en konsekvens af samfundsudviklingen, hvor behovet for advokatbistand på tværs af grænser aldrig har været større og fortsat er i vækst. Zafo Law er specialiseret i de dele af den spanske jura, hvor det internationale element spiller en væsentlig rolle. Vores erfaringer og kompetencer skaber værdi for vores klienter og samfundet generelt, og vi er ikke bange for at sige, at vi er en Friend of Scandinavia.

Siden etableringen af Zafo Law i 2004 har kontoret opnået ekstraordinær erfaring med rådgivning af danske klienter om spanske retsforhold. Langt de fleste sager, som Zafo Law behandler, indeholder et internationalt element, der involverer Danmark.

Vicente Sebastián Ruiz
Managing Partner og Abogado (spansk advokat)

Blue Power Partners
Adevinta
lca consultants

Zafo Law Insights

Nyhedsbrev om spansk ret.

Tilmeld dig nu