zafo law ansættelsesret

Ansættelsesret

Det spanske arbejdsmarked er kendt for at være ufleksibelt. Det afstedkommer udfordringer for både arbejdsgiver og ansatte. Særligt danske virksomheder der vil etablere sig på det spanske marked skal være opmærksomme på den betydelige seguridad social betaling, der kommer oveni medarbejderens bruttoløn samt de spanske regler om erstatning ved afskedigelse.

Hvordan får din virksomhed succes i Spanien?

Det afhænger naturligvis af en lang række forhold om en dansk virksomhed får succes eller ej i Spanien, og det er selvfølgelig ikke nok kun at beskæftige sig med ét af disse forhold. Når det kommer til virksomhedens overvejelser i forhold til medarbejdere, anbefaler vi tre fokuspunkter, som danske virksomheder bør forberede sig på for at kunne navigere i en spansk kontekst.

Vi arbejder med tre fokuspunkter

zafo law ansættelsesret

Ansættelsesret

  • Afskedigelse
  • Direktørkontrakt
  • Konsekvenser af ophør af ansættelsesaftale
  • Social security
  • Tvist og den ansættelsesretlige proces
  • Typer af ansættelse og ansættelseskontrakt

Siden etableringen af Zafo Law i 2004 har kontoret opnået ekstraordinær erfaring med rådgivning af danske klienter om spanske retsforhold. Langt de fleste sager, som Zafo Law behandler, indeholder et internationalt element, der involverer Danmark.

Vicente Sebastián Ruiz
Managing Partner og Abogado (spansk advokat)

Vi rådgiver på dit sprog

Vi ved, at det spanske sprog kan opfattes som en barriere for dig. Derfor tilbyder vi rådgivning på både dansk, svensk, engelsk eller spansk så du kan føle dig tryg i din kommunikation med os.

Blue Power Partners
Adevinta
lca consultants

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale med udgangspunkt i dit behov.

Ring nu Skriv til os