Global Corporate Management

Er din virksomhed etableret i Spanien, så kan vi også hjælpe dig med bogholderi, regnskab, skat, moms og løn. Med vores Global Corporate Management koncept kan du dermed holde fokus på forretningen, mens vi varetager selskabets mest almindelige administrative forpligtigelser.

I Spanien fylder administration og formalia generelt en del mere end i Danmark, og de administrative opgaver forbundet med varetagelsen af et spansk selskab kræver derfor også flere ressourcer for den ansvarlige for selskabet.

Når du etablerer din virksomhed på et nyt marked og i et fremmed land, så skal du forholde dig til mange nye forhold. Ny lovgivning og regler, den lokale kultur og normer, for ikke at nævne alle de uformelle spilleregler, der kan være gode at kende. Det er tidskrævende og kan være dyrt for din virksomhed. Vi hjælper en lang række af vores kunder med at spare tid på almindelig administration, så de kan holde fokus på deres kerneforretning.

Zafo Law har siden 2004 opnået stort kendskab og bred erfaring med at drive virksomhed i Spanien. Vi kender således mange af de udfordringer og faldgruber din virksomhed vil møde undervejs. Det kan du og din virksomhed få glæde af. Vi har nemlig samlet de mest basale administrative ydelser i et og samme koncept. Vi kalder det Global Corporate Management.

Global Corporate Management kerneydelser

Administrative opgaver for Spansk selskab

Administrative opgaver for spansk selskab

Der er stor forskel på den administrative byrde for selskaber i Spanien i forhold til Danmark. Læs meget mere om de konkrete forskelle her.

Klik her
Blue Power Partners
Adevinta
lca consultants

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale med udgangspunkt i dit behov.

Ring nu Skriv til os