Transport & søret

Ud fra et “legal boutique” koncept tilbyder Zafo Law rådgivning indenfor transport, søret og forsikring til en række forskellige typer af klienter indenfor denne branche såsom advokater, nationale og udenlandske forsikringsgrupper, P&I Clubs, forwarders, shippers, claim brokers og banking institutions.

Vores kvalifikationer

Zafo Law har undervist på den spanske Master uddannelse ´Transporte y Maritimo’, der udbydes af det spanske advokatkollegie i Barcelona (Colegio de Abogados de Barcelona), og vi har skrevet artikler om søret (publiceret i The Maritime Advocate i London og New York.

Vores klienter

Indenfor transport, søret og forsikring er vores typer af klienter meget forskellige. Som eksempler kan vi nævne udenlandske advokater, nationale og udenlandske forsikringsgrupper, internationale multimodal transport, P&I Clubs, forwarders, shippers, claim brokers og banking institutions.

Transport

Vores rådgivning dækker alle aspekter af transport herunder:

Søret

I forhold til søret har vi erfaring inden for:

Pre-litigation contracts

I tilknytning hertil rådgiver og forestår vi både retslig behandling og ”pre-litigation contracts” såsom:

Forsikring

Søret

Transport

Siden etableringen af Zafo Law i 2004 har kontoret opnået ekstraordinær erfaring med rådgivning af danske klienter om spanske retsforhold. Langt de fleste sager, som Zafo Law behandler, indeholder et internationalt element, der involverer Danmark.

Vicente Sebastián Ruiz
Managing Partner og Abogado (spansk advokat)

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale med udgangspunkt i dit behov.

Ring nu Skriv til os