zafo law konkurs

Konkurs

Har du et tilgodehavende hos en spansk virksomhed, der er kommet under konkursbehandling i Spanien, skal du som kreditor gøre dit krav gældende i konkursen. Det er ikke tilstrækkeligt, at du sender dit krav til kurator, og du er derfor nødt til at udpege en spansk advokat, der kan fremsætte dit krav over for den spanske domstol, der behandler konkursen.

Er du kurator i et dansk konkursbo med aktiver i Spanien?

Lad Zafo Law hjælpe med at sikre og realisere aktivet, der befinder sig i Spanien. Vi har indgående kendskab til denne problemstilling og det er vores erfaring, at en løsning afhænger af de faktiske omstændigheder. Vi fokuserer derfor på at finde frem til den løsning, der i lige netop din sag, rent faktisk også kan lade sig gøre.

Er din spanske kunde eller leverandør under konkurs?

Desværre sker det ind imellem, at en kunde eller leverandør får økonomiske problemer. Når der er påbegyndt en konkursbehandling i Spanien, skal du som kreditor være særlig opmærksom på, at du herefter kun kan gøre dit krav gældende, såfremt du formelt deltager i den retslige konkursbehandling i Spanien.

Står din spanske virksomhed overfor en konkurs?

Hvis din spanske virksomhed er kommet i økonomiske problemer, og der er udsigt til en konkurs, melder der sig en lang række spørgsmål. Er der spanske garantiordninger, der dækker medarbejderne? Kan man blive holdt personligt ansvarlig for virksomhedens økonomiske situation? Vi hjælper dig med at håndtere denne vanskelige situation bedst muligt.

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale med udgangspunkt i dit behov.

Ring nu Skriv til os