zafo law fast ejendom

Fast ejendom

Spanien er et fantastisk land. God mad og et solrigt klima har historisk tiltrukket mange skandinaver. Vi hjælper din drøm om bolig i Spanien på vej med tre konkrete anbefalinger.

Drømmer I om en fast ejendom i Spanien?

Drømmer I om en fast ejendom i Spanien? Så er I ikke de eneste. Siden 2004 har Zafo Law hjulpet hundredevis af danskere med at opfylde drømmen om fast ejendom i Spanien. Zafo Law er specialiseret i rådgivning om internationale ejendomstransaktioner i Spanien, og vi gør det på dit sprog.

Vi hjælper dig også efter du har købt, for eksempel når du har brug for en turisttilladelse til korttidsudlejning eller hvis du ønsker at lave en omfattende om- eller tilbygning, der kræver oprettelse af et notardokument.

Ønsker I at sælge en fast ejendom i Spanien?

Mange der sælger deres faste ejendom i Spanien er ikke opmærksomme på deres behov for advokatbistand. Det gælder både i forhold til forberedelse af den juridiske dokumentation for ejendommen som kontrol med betalinger før og under notarmødet samt korrekt beregning og afregning af avanceskat.

Tre anbefalinger efter køb

Tre anbefalinger til sælger

Zafo Law som spansk skatterepræsentant

Zafo Law som spansk skatterepræsentant

Zafo Law anbefaler alle danskere, som ejer fast ejendom i Spanien, at angive en kyndig spansk skatterepræsentant overfor de spanske skattemyndigheder. 

Du kan undgå unødigt besvær ved at udpege Zafo Law som din skatterepræsentant.

Zafo Law kan hjælpe dig med

uautoriserede rådgivere

Uautoriserede rådgivere

I Spanien støder man desværre på en lang række uautoriserede rådgivere, der ulovligt tilbyder juridisk bistand. Brug kun en uafhængig og autoriseret spansk advokat til at undersøge og rådgive om en fast ejendoms juridiske situation, købsaftale, skat, notarmøde mv.

Læs mere

Skal vi hjælpe dig?

Kontakt os her for en uforpligtende samtale med udgangspunkt i dit behov.

Ring nu Skriv til os